شما بعنوان مدیر کارخانه یا سازمان همیشه دغدغه ها و چالشهایی داشته اید , سعی داریم در این مقاله ضمن مطرح نمودن این چالش ها , نسبت به ارائه راهکارهای مناسب نیز مواردی را عنوان نماییم ؛

مهمترین چالش های پیش روی یک مدیران و سرپرستان ؛

  1. تعداد پرسنل مورد نیاز هر واحد
  2. ظرفیت تولید هر قسمت کارخانه یا سازمان
  3. افزایش سرعت تولید ممکن است ؟
  4. افزایش کارایی امکان پذیر است ؟
  5. نحوه برخورد با نوسانات تولید
  6. کاهش بیکاری و زمان پرت پرسنل در خط تولید
  7. کاهش هزینه های تولید
  8. نسبت پرسنل بخشهای مختلف چگونه است؟
  9. اهمیت برنامه ریزی تولید

بصورت خلاصه مواردی در این زمینه ذکر میشود :

برای داشتن یک مجموعه سیستماتیک با بهره وری بالا میتوان با استفاده از روشهای مدیریتی از قبیل ؛ کارسنجی , زمانسنجی , طراحی شغل و … نسبت به ارتقاء مجموعه اقدام نمود. یکی از ملاک های مشخص نمودن اشکالات , کارسنجی و زمانسنجی است.

تعیین کارسنجی و زمانسنجی از گام های اساسی در مشخص نمودن نوع کار و زمان انجام کار میباشد که متاسفانه در خیلی از شرکتها بصورت اصولی رعایت نمیشود؛

زمانسنجی

در زمانسنجی میتوانیم زمان های غیر مفید را از بین برده و باعث استفاده حداکثری از زمان موجود و دردسترس را داشته باشیم , و باعث افزایش بهره وری نیروی انسانی و ماشین آلات باشیم.

در واقع با زمانسنجی میتوان به اهدافی رسید از جمله :

تعین نیروی کار مورد نیاز

تعیین ماشین آلات مورد نیاز

بالانس خط مونتاژ

طراحی خطوط تولید و مونتاژ

بررسی بهره وری نیروی کار

برنامه ریزی مناسب جهت تولید

مشخص نمودن زمان بیکاری و پرت پرسنل و ماشین آلات

محاسبه تعداد نفرات و ماشین آلت استاندارد به نسبت مصرف انرژی

کارسنجی

کارسنجی تعیین بهترین مسیر برای انجام برنامه هاست با توجه به زمان درنظر گرفته شده که موجب افزایش بهره وری پرسنل میشود. در کارسنجی تعریف فرآیند کار باید بگونه ای باشد که قابلیت اجرا داشته باشد و بتواند حداقل مسیر و انرژی را بدنبال داشته باشد.

در کارسنجی زمان استاندارد مشخص کننده مسیر حرکت سازمان میباشد .

در کارسنجی معیارهای اندازه گیری باید مناسب موقعیت کاری باشد , کسی که در سطح زمین کار میکند با کسی که در ارتفاع کار میکند باید به لحاظ تعریف استاندارد با هم تفاوت داشته باشند.

بالانس خط تولید

خیلی از شرکتها و سازمانها به بالانس خط تولید خود توجه زیادی ندارند و با این مساله بصورت علمی برخورد نمیکنند :ه همین میتواند باعث کاهش بهره وری پرسنل و ماشین آلت آن سازمان باشد .

درصورتیکه با متعادل سازی خط مونتاژ میتوان شاهد افزایش بهره وری و کاهش صایعات بود .

شما کارفرمای عزیز اگر برای فرآیند کارسنجی و زمانسنجی خود فکر اساسی نداشته باشید به مرور این چالشها گریبان شما را خواهد گرفت و باعث میشود سازمان شما روز به روز زیان بیشتری ببیند و چه بسا در مسیر سراشیبی سقوط قرار گرفته و زمانی متوجه عمق مساله بشوید که دیگر دیر شده باشد.

ما در گروه مشاوره صنعتی آریانا دارای خدمات متنوعی هستیم و هر موضوع توسط تیم کارشناسی خاصی اداره میشود. موضوعاتی از قبیل :

مشاوره صنعتی _ مشتاوره کارسنجی و زمانسنجی _ مشاوره بالانس خط تولید _ افزایش بهره وری _ کاهش ضایعات _ مشاوره منابع انسانی _ مشاوره فروش و بازاریابی _ مشاوره طراحی و گرافیک _ مشاوره تولید محتوا و اداره سایت و …

لازم به ذکر است در تمامی موارد ذکر شده برای مشاوره افراد گروه مشاوره صنعتی آریانا بصورت اجرایی در کنار شما در حصول نتیجه خواهند بود.

ما در گروه مشاوره صنعتی آریانا بعنوان امانت دار شما , رازدار مشکلات شما هستیم و سعی میکنیم با برطرف کردن مشکلات مختلف سازمان شما , با توجه به تجربه و دانش فنی خود شما را در مراحل مختلف از مشاوره کسب وکار ؛ برنامه ریزی مواد , برنامه ریزی تولید تا افزایش بهره وری کارکنان , افزایش راندمان ماشین آلات و … در کنار شما باشیم .

با کارشناسان ما تماس بگیرید moshaverehsanati.ir
09916300091
 _ 09122432408

واتساپ
Wa.me/989300899160
کانال تلگرام
 https://t.me/moshaverehsanati
اینستاگرام :
https://www.instagram.com/moshaverehsanati/
سایت :
https://moshaverehsanati.ir

پیام بگذارید